Trevligt när Tomh Lysén ”gled in”

Idag hade jag ett trevligt möte på AMAS. Tomh Lyén gled in på gården med sin hjulare och ville titta på den nya siktskopan vi precis fått hem.

Tomh Lysén framför sin hjulgrävare.

Uppsten visade honom den nya siktskopan och han verkade riktigt nöjd med den. Efter att ha tittat på den ville jag ta en bild på honom framför hans grävmaskin, men han skämtade och sa att det inte skulle fungera eftersom maskinen var så skitig. Jag skrattade och sa att det inte gjorde något och att det bara skulle lägga till en mer autentisk känsla på bilden.

Tomh gick med på att ta bilden och jag fotograferade honom framför sin Liebherr A918 Compact. Han berättade för mig att han skulle få en helt ny grävmaskin hemlevererad på fredag, trevliga nyheter minst sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *