Valborgsfirande på Fanna IP

Valborgsfirandet hos brorsan och Alexandra. En kväll med god mat, trevligt sällskap och en härlig atmosfär. Mike the Bike var också på plats och bidrog till stämningen med sin glada personlighet och roliga historier.

Gruppbild innan avgång till Fanna IP.
På väg till brasan på Fanna IP

Vi grillade korv, hamburgare och ribbs från vildsvin. Tyvärr var det inte riktigt vad Zeke hade hoppats på. Han hade egentligen inte velat delta i firandet, men när han hörde talas om de grillade revbensspjällen kunde han inte motstå frestelsen. Tyvärr blev han besviken på smaken, men det gjorde inte så mycket eftersom han ändå hade haft en trevlig kväll tillsammans med oss.

Författaren Daniel Andersson.
Stötte på en gammal bekant författaren Daniel Andersson Frågade om jag fick ta kort på honom det fick jag

Efter att vi hade ätit klart tog vi en kort promenad till Fanna IP där majbrasan skulle tändas, den hade redan brunnit upp när vi kom fram.

På plats vid majbrasan stötte jag på en gammal bekant, författaren Daniel Andersson. Det var roligt att se honom. Sam beställde nygräddade våfflor från idrottsföreningen som sålde dem på plats. De var riktigt goda.

Sam väntar på att hans våffla ska gräddas klart.
Det gräddades våfflor Sam beställde

Under kvällen stötte vi också på kusinen Elis och hans son Viggo. Det var kul att se dem igen och att få uppdatera varandra om vad som hade hänt sedan sist vi träffades.

Jesper och Elis pratar.
Kusin Elis firade Valborg hos en vän i Enköping och hade också tagit sig till Fanna IP
Kusinbarnet Viggo.
Elis son Viggo full rulle

Efter firandet på Fanna IP gick vi tillbaka till brorsan och Alexandra. På vägen träffade vi två katter, varav den ena var vindögd. Det var en intressant upplevelse och jag funderade på vad som hade orsakat kattens vindögdhet.

Två katter, den ena vindögd.
På väg hem till Jesper och Alexandra igen mötte vi två katter Dena ena av dem var vindögd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *