Jimmy Karlsson och Joakim Barath från Maskinkanalen.

Grabbarna från Maskinkanalen

När man tänker på kombinationen av människor, marknadsföring och maskiner kommer troligen Maskinkanalen direkt upp i sinnet. Och jag hade nyligen nöjet att träffa dessa två fantastiska herrar bakom kanalen!

Jimmy Karlsson och Joakim Barath från Maskinkanalen.
Jimmy Karlsson och Joakim Barath från Maskinkanalen

Om Maskinkanalen:

Maskinkanalen drivs av två passionerade herrar, Joakim Barath och Jimmy Karlsson. Båda har en lång bakgrund inom sina respektive branscher och en gemensam passion för marknadsföring och maskiner. Med sina unika bakgrunder och erfarenheter hjälper de företag att stärka sina relationer med nuvarande kunder och även att hitta nya genom modern digital marknadsföring. De tror starkt på att den bästa reklamen är den man själv vill se på, och deras kärlek för rörligt material är uppenbar.

Mötet: Medan de var på genomresa, beslutade de sig för att stanna till för att slå en pratstund och ta en kaffe. Trots deras upptagna schema, var det trevligt att de tog sig tiden att prata och dela med sig av sina erfarenheter.

En liten diskussion: Under vårt möte kom en rolig diskussion upp om var ”Sveriges Vagga” egentligen finns. Finns det i Västra Götaland, där de kommer ifrån, eller i Gamla Uppsala? Åsikterna var delade men samtalet var engagerande.

Avsked: Efter vårt samtal, var det dags för dem att fortsätta sin resa mot Karlstad. Jag passade på att ta en bild av dem precis innan de satte sig i bilen, med ett stort leende på läpparna. Det var verkligen en dag att minnas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *