Första båten, en Finnsport 480R

Har skaffat en liten motorbåt, första någonsin. En styrpulpet, Finnsport 480R med 60 hästars Yamaha. Första turen blev till ön Gröneborg i Mälaren. Här huserade Joar Blå en gång i tiden.

Finnsport 480R är en mycket populär båt i Sverige och i andra nordiska länder. Denna båtmodell tillverkas av det finska företaget Finnsport Boats, som har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa och funktionella båtar för både fritids- och yrkesbruk.

Finnsport 480R är styrpulpet med en längd på 4,8 meter och en bredd på 1,8 meter. Den är tillverkad av högkvalitativt glasfiberförstärkt polyester och har en stabil och säker konstruktion som gör den lämplig för både fiske och andra fritidsaktiviteter på sjöar och mindre vattendrag.

Båten har en rymlig och öppen sittbrunn som rymmer upp till fyra personer, och det finns gott om utrymme för att röra sig och förvaring av utrustning. Finnsport 480R har även en bekväm styrposition med en ergonomiskt utformad ratt och god sikt över vattnet.

En av de stora fördelarna med Finnsport 480R är dess smidighet och hanterbarhet på vattnet. Den är lätt att manövrera och har en relativt liten motor som gör att den kan nå höga hastigheter samtidigt som den är bränslesnål.

Finnsport 480R är också utrustad med en rad praktiska funktioner och tillbehör som gör den idealisk för fiske. Den har till exempel en större tank som kan rymma upp till 40 liter bränsle, vilket ger tillräckligt med räckvidd för längre fisketurer. Dessutom finns det ett antal smarta förvaringsutrymmen och praktiska detaljer som gör det enkelt att hantera fiskeredskap och annan utrustning ombord.

Sammanfattningsvis är Finnsport 480R en utmärkt båtmodell för fritidsaktiviteter på sjöar och mindre vattendrag. Den är lätt att manövrera, bränslesnål och har en stabil och säker konstruktion som gör den till en pålitlig följeslagare på vattnet. Oavsett om du vill fiska, paddla eller bara njuta av naturen, så är Finnsport 480R en båt som kommer att uppfylla dina förväntningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *