Entrén till Fritidsbanken i Enköping som ligger i gamla Idrottshuset.

Besökte Fritidsbanken i Enköping

På Fritidsbanken i Enköping kan man låna en rad olika typer av utrustning för olika fritidsaktiviteter, det är en fantastisk resurs för oss Enköpingsbor. Själv hittade vi ett par skridskor som vi lånade hem.

Entrén till Fritidsbanken i Enköping som ligger i gamla Idrottshuset.

Bland annat kan man låna cyklar, skateboard, sparkcyklar, inlines, kajaker, kanoter, tält, sovsäckar, campingkök, golfklubbor, fiskeutrustning, pulkor, skidor, skridskor, snowboards, ishockeyutrustning, klätterutrustning, boulespel, badmintonracketar, tennisracketar, fotbollar, basketbollar, volleybollar, handbollar, innebandyutrustning, gitarrer, trummor och mycket mer.

Hyllmeter med skridskor i alla storlekar på Fritidsbanken i Enköping.

Fritidsbanken i Enköping är alltså en plats där man kan låna utrustning för många olika typer av fritidsaktiviteter, vilket gör det möjligt för människor att prova på nya aktiviteter och njuta av utomhuslivet utan att behöva investera i allt material. Detta gör Fritidsbanken till en värdefull resurs för Enköpingsborna, särskilt för de som kanske inte har råd att köpa all utrustning själva.

Varierande utrustning för massa sporter hänger på väggarna på fritidsbanken i Enköping.

Hur funkar Fritidsbanken?

Ett par gamla skridskor och hockeyhandskar hängandes i taket på Fritidsnanken i Enköping.

Fritidsbanken drivs av volontärer som är dedikerade till att främja hälsa och aktivitet i Enköping. De har också regelbundna evenemang som workshops, turer och evenemang för att locka folk att delta i olika fritidsaktiviteter. Fritidsbanken är också en plats för samhället att koppla av och träffas.

Fritidsbanken är en fantastisk plats som verkligen bidrar till att göra Enköping till en bättre plats att leva på. Det är ett fantastiskt exempel på hur människor kan arbeta tillsammans för att skapa en positiv och meningsfull verksamhet för samhället.

Hitta till Fritidsbanken i Enköping

Fritidsbanken i Enköping ligger på Torggatan 2 i samma byggnad som Idrottshuset. De har följande öppettider:

  • Måndag kl. 16-18
  • Tisdag kl. 11.30-13.00
  • Onsdag kl. 16-18
  • Torsdag kl. 11.30-13.00
  • Fredag kl. 16-18
  • Lördag o söndag – stängt

OBS! Under skollov och storhelger har vi oftast ändrade öppettider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *