Två medlemmar av 'CW VolvoMiners Sweden Uppsala' poserar framför sin grävmaskin, visar det dubbla livet mellan verklighet och spelvärlden i Farming Simulator.

Möt CW VolvoMiners Sweden Uppsala

Idag har jag haft nöjet att få fotografera några riktigt unika personer – det virtuella grävteamet ’CW VolvoMiners Sweden Uppsala’. De har tagit sin passion för grävmaskiner och byggnadsarbete och skapat en virtuell motsvarighet i spelet Farming Simulator.

Det är inte varje dag du stöter på individer som verkligen lever ett dubbelliv. Från att arbeta med grävmaskiner under dagen till att bygga upp en egen entreprenadverksamhet i Farming Simulator på nätterna, har dessa killar hittat en unik koppling mellan verklighet och simulering.

Två medlemmar av 'CW VolvoMiners Sweden Uppsala' poserar framför sin grävmaskin, visar det dubbla livet mellan verklighet och spelvärlden i Farming Simulator.
Framför grävmaskinen och i spelvärlden möt CW VolvoMiners Sweden Uppsala

Jag har haft äran att bidra till deras passion genom att skicka dem 3D-modeller av verktyg till grävmaskiner, inklusive hydraulhammare. De har skickligt anpassat dessa modeller för att fungera i spelet, vilket adderar en extra touch av realism till deras digitala byggprojekt.

På bilden ovan ser du de två drivkrafterna bakom ’CW VolvoMiners Sweden Uppsala’. Jag uppmanar er alla att följa och stötta dem i deras resa. Det är inspirerande att se hur de ständigt utmanar gränserna för vad som är möjligt i Farming Simulator.

Oavsett om du är ett fan av spel, grävmaskiner eller bara beundrar kreativitet och passion, är ’CW VolvoMiners Sweden Uppsala’ väl värda att följa. Deras arbete illustrerar verkligen hur spel kan bli en förlängning av våra personliga intressen och passioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *